Over ons

Juwelier van Maarseveen is een familiebedrijf, dat is overgegaan van ouders op dochters, en wij zijn zodoende al een halve eeuw actief in de sieraden branche.

Winkeltje                    werkplaats goud en klokken 1964

U kunt onze collectie komen bekijken op maandagochtend op de weekmarkt in Uden, of dinsdagochtend op de weekmarkt in Oss, waar wij al vele jaren in weer en wind zijn te vinden. Daar kunt u ook terecht voor reparaties, die zo mogelijk terplekke worden uitgevoerd.

Onze marktkraam  Onze marktkraam

Maar nu heeft u ook de mogelijkheid om ons assortiment thuis, op uw gemak te bekijken en te bestellen. Voor advies op maat en service bent u ook altijd welkom op afspraak of op vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur bij ons aan huis in Odiliapeel.
Kiezen voor Juwelier van Maarseveen is gemakkelijk, omdat wij garant staan voor onze producten en de service die daarbij hoort. Wilt u weten of een artikel op voorraad is dan kunt u contact met ons opnemen via de Contactpagina.

Neem dus snel een kijkje in onze webwinkel en klik op het horloge of sieraad van uw keuze. En mocht het bestelde sieraad of horloge u toch niet bevallen dan kunt u het binnen 7 dagen naar ons retour sturen. Heeft u toch nog vragen of wilt u advies, dan kunt u ons een bericht sturen via de Contactpagina

Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items